Connor


Connor Sports az Egyesült Államok piacvezető sportpadló gyártó vállalata a NBA a NCAA a FIBA, az USTA, a FIVB, US Youth Futsal és az amerikai röplabda szövetség hivatalos burkolata. Az 1872-ben alapított vállalkozás felületrugalmas tömörfa padlók gyártására specializálódott. A 250 fős cég 2 amerikai gyártási helyszínnel mind a 7 kontinensen, 75 országban biztosítja a professzionális sportparkettaburkolatokat. A világ vezető rugalmasburkolat gyártó cégének, a Gerflornak köszönhetően a Connor Sports burkolatok az európai piacon szélesebb körben elérhetőek.

CONNOR generál katalógus

Neoshok

A Neoshok úsztatott sportparketta rendszer az elmúlt 20 év kiemelkedő sporteseményeinek burkolata. Nagy teljesítményű, legálabb 38 éves élettartalmú sportburkolat világversenyeken és az egyesületek sportcsarnokaiban is sikeresen bizonyított. A Neoshok sportburkolat a szabadalmaztatott kétfokozatú csillapítási rendszerének köszönhetően egy 30 kilógrammos kisgyermek számára épp olyan biztonságos, mint egy 100 kilógrammos élsportolónak. A burkolati rendszer magas minőségét a 20 mm vastag MFMA által bevizsgált tömör juhar felső réteg igazolja.

Letölthető anyagok:
Termékismertető

Rezill Sleeper

A Rezill Sleeper úsztatott sportparketta rendszer a legmagasabb szinten elégíti ki a DIN és a CEN szabványokat. A sportpadló tartósságának, kimagasló tulajdonságainak és kedvező ár-érték arányának köszönhetően iskolai tornatermek, kisebb sportlétesítmények és versenysportolásra alkalmas pályák kedvelt sportburkolata. A 20 mm vastag MFMA által bevizsgált tömör juhar burkolat több mint 38 éves élettartalma kategóriájában páratlan teljesítmény értéket biztosít.

Letölthető anyagok:
Termékismertető

Alliance

Az Alliance sportparketta rendszer a fix padlók stabilitását és az úsztatott padlók rugalmasságát ötvözi. A dupla párnafás rendszer aljzathoz rögzítet párnafái, rugalmas alátétekkel egészülnek ki, ezzel maximális állékonyságot és elasztikusságot biztosítanak a burkolat felső síkját adó magas minőségű, 20 mm vastag MFMA által bevizsgált tömör juhar parkettának. A rendszer rögzítése lehetővé teszi, hogy ellenálljon a nem sportolásból származó igénybevételnek is.

Letölthető anyagok:
Termékismertető

Quicklock

A Quicklock mobil sportparketta rendszer ideiglenes létesítményekben, időszakos eseményeken biztosít professzionális sportolási körülményeket. A hordozható keményfa sportpadló gyakori telepítés és felszedés mellett is több mint 15 évig képes kompromisszumok nélkül rugalmasságot és stabilitást biztosítani és ezzel az élsportolók igényeit kiszolgálni. A Quicklock egyedülálló tulajdonságainak, gyors és egyszerű összeszerelésének köszönhetően a FIBA és a NCAA sporteseményeinek hivatalos burkolata.