Gerflor


A világ vezető vynl burkolat gyártója európai gyártósorainak, környezettudatos megoldásainak, kiemelkedő műszaki tulajdonságainak köszönhetően tökéletes megoldást kínál lakossági és közületi projektek számára is. Termékpalettáján a tekercses és modulos valamint a homogén, többrétegű és design PVC burkolatok is számtalan szín és mintaválasztékban megtalálhatóak.

GERFLOR generál katalógus

Mipolan

Egészségügyi és oktatási intézmények egyik legkedveltebb egyrétegű egész élettartamon át utókezelést, pasztázást nem igénylő lézerkezelt (Evercare) felületkezelésű PVC termékcsalád, 100% -ban újrahasznosíthat összetétellel. A Mipolam Accord, Elegance és Esprit kollekciók több mint 100 féle elérhető élénk színükkel teljes tervezői szabadságot adnak.

Taralay

Taralay burkolatok több féle vastagságú koptatóréteggel és a még magasabb komfort és akusztikai követelmények kielégítésére akár habhátoldallal is megtalálhatóak. A Taralay termékcsalád 100%ban újrahsznosítható öszetétellel rendelkezik, a burkolatok pasztázást és utókezelést nem igényelnek, legalább 25 µm vastagságú Protecsol UV-kezelt felületkezeléssel rendelkeznek. Változatos mintázatuknak és széles színválasztékuk köszönhetően a középületek népszerű burkolata.

Creation

Modul design PVC burkolatszéria 3 féle koptatóréteg vastagságban (30, 55, 70) 3 féle installációs kialakításban (öntapadós, hagyományosan ragasztható, klikkes) érhető el. A Creation temékcsalád igényes, több féle árnyalatban elérhető fahatású, kőhatású vagy éppen betonhatású darabjai kiemelt, reprezentatív terek keresett burkolata.